Európa új esélye

Tranzit konferencia az Európát érő kihívásokról és az arra adandó lehetséges válaszokról Siófokon 2016. június 10. és 12-e között.

Európa válságos időket él. Az utóbbi évek gazdasági válsága, a modern-kori népvándorlás is jelzik, Európa megváltozóban van. Az is látható, hogy a nyugat-európai elit nem találja az ellenszert a krízisekre, mi több sokszor még a problémát sem ismeri fel.

Tavaly novemberi „Fordulópont? – Vita az európai jövőről” című konferenciánkon nem csak a problémákról, hanem a lehetséges megoldásokról is szót ejtettünk. Egyetértettünk abban, hogy a krízis nem csak veszélyeket rejt magában, hanem lehetőségeket is, arra, hogy újrakezdjük.

Európa jövőjéről folytatott tranzitos közös gondolkodást szeretnénk folytatni. Ezért szervezzük meg a következő konferenciánkat, melynek az Európa új esélye címet adtuk.

A konferencia időpontja:
2016. június 10. – 12. (péntek-vasárnap)

Helyszíne:
Siófok, Hotel Panoráma (8600- Siófok, Beszédes J. stny. 80.)

 

A konferencia tervezett programja az alábbi linken érhető el. 


A rendezvény részvételi díja 15 ezer Ft, amely magában foglalja 2 éjszaka szállását és a teljes ellátást. Szokásinkhoz híven lehetőséget biztosítunk támogatói jegy váltására is. A támogatói jegy ára 20 ezer Ft. 

Amennyiben szeretnél ott lenni, kérjük, minél hamarabb regisztrálj ezen az oldalon

Amennyiben a konferenciával kapcsolatosan bármilyen kérdésed lenne, jelezd a +36-20-259-8562-es telefonszámon, illetve a kapcsolat@tranzit.info.hu e-mail címen.