Fordulópont? - Vita Európa jövőjéről

Európa történelmi időket él. Úgy érezzük a kialakult helyzetről, nekünk tranzitosoknak is beszélni kell! Ezért szervezzük meg következő konferenciánkat 2015. november 20 és 22. között Siófokon.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Európa történelmi időket él. Több százezer ember kelt útra Ázsiából, Afrikából, hogy a jobb élet, a biztonság reményében Európában találjon magának új otthont. Amiről eddig csak a történelemkönyvekből tanultunk, az most megelevenedik előttünk. A népvándorlás a szemünk előtt zajlik.


Néhány éven vagy évtizeden belül a modern-kori népvándorlás eredményeként teljes mértékben átalakulhatnak az európai társadalmak és az európai kultúrkör. Eltűnhet mindaz, amit ma Európában értéknek gondolunk.

 

Úgy érezzük a kialakult helyzetről, nekünk tranzitosoknak, magunk között is beszélni kell! Ezért szervezzük meg a következő konferenciánkat, melynek a Fordulópont? – Vita az európai jövőről címet adtuk.

A konferencia időpontja:

2015. november 20. – 22. (péntek-vasárnap)

Helyszíne:

Siófok, Hotel Panoráma (8600- Siófok, Beszédes J. stny. 80.)

 

A rendezvény részvételi díja 15 ezer Ft. Szokásinkhoz híven lehetőséget biztosítunk támogatói jegy váltására is. A támogatói jegy ára 20 ezer Ft.

 

Amennyiben szeretnél ott lenni, kérjük, minél hamarabb regisztrálj!

ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI