A tihanyi konferencia gyerekprogramja

Szokásainkhoz híven a konferencián a legkisebbekre is gondolunk. A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) szervezéseben remek programok várják a gyermekeket.

CSÜTÖRTÖK: Érkezés után játékos bemutatkozással kezdünk. Lesz: BemutatkoZoo az állatok nyelvén, Sportok útvesztőjében (kötélhúzás, labda csata, egyensúlyjáték, szivárvány kilövő, bójafoglaló, célba dobó, stb.) Az esti program a Mini és Tini disco, egy kis játékkal vegyítve.

PÉNTEK: A reggeli torna után kezdetét veszi az indiános kaland. Fejdíszt készítünk, karkötőt fonunk, és természetesen íjászkodunk is. Ebéd után vízbe megyünk, ahol fröcskölős, táncos szórakozás vár. Ezután bejárjuk az indián kiképző akadálypályát, sőt még a cowboyok is megtámadnak minket. Meg kell majd keresnünk Manitu elrejtett kincsét és meg kell vívni a pata csatát is. Vacsora után ismét vár a Mini és Tini disco.

SZOMBAT: Reggeli tornával indítunk, majd „öko kreatív műhelyünkben” petpalack állatkákat, mesés guriga ceruzatartót készítünk és tenyérrel festünk lepedőre. Délután vízipisztoly csatával frissítjük fel magunkat, lesz lufi kergetés, lézerkötélpálya, zsákban ugrálás, zenés játékok, szoborjáték. Este nem marad el Mini és Tini disco, és jutalomosztás is lesz a jól teljesítő hősöknek.

Minden kisgyermek jó kezekben lesz, hiszen nekünk szórakozás a szórakoztatás!

FICSAK