A józan ész lázadása - Balatonalmádi, 2017. 04. 21-23.

2017. április 21 és 23 között tartottuk Balatonalmádiban több mint 300 fő részvételével A józan ész lázadása című konferenciánkat.

Az áprilisi konferencia egy izgalmas, ellentmondásos témájú panelbeszélgetéssel kezdődött, amely a politikai korrektségről, annak szólászabadságot korlátozó szerepéről és a közéleti viták nyelvezetéről szólt.

A felütés után a szermináriumokon is ideológiai csataterek kerültek központba, szó volt oktatásról, kultúráról, vallásról és gazdaságról is. Az esti vitafórumra már az aznapi új impulzusokkal és gondolatokkal felvértezve ültek be a résztvevők, és élénk vita folyt olyan aktuálpolitikai kérdésekről mint a CEU-ügy, a civil szervezeket magyarországi tevékenysége, ezek külföldi támogatása, és miként értelmezhetőek ezek egy jobboldali számára akár hazai, akár nemzetközi kontextusban.

A konferencia záró beszélgetése ugyancsak egy kiélezett témát, a sajtóvilágot és annak átalakulását boncolgatta. A felkészült előadóknak és a politikailag is kiélezett témaválasztásnak köszönhetően egy időszerű és jövőbe tekintő konferencián vagyunk túl.

A részletes programot az alábbi linkre kattintva találod.
A józan ész lázadása - Balatonalmádi, 2017. 04. 21-23.
megnézem